Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 2 oktober 2012

100.000 downloads voor Center Parcs app ‘the digital village map’


Afgelopen donderdag is de officiële Center Parcs app ‘the digital village map’ voor de 100.000ste keer gedownload in de Apple App Store en Google Play Market. Deze populaire app is gerealiseerd door full service mediabureau de Toekomst in opdracht van Center Parcs met als doel het verblijf in de parken van Center Parcs nog aangenamer te maken. Dat de app zeer gewild is, blijkt uit het feit dat hij pas sinds februari 2012 beschikbaar is en nu al deze mijlpaal bereikt. In totaal werd de app al meer dan een half miljoen keer gebruikt in diverse landen.
...
“100.000 downloads is een aantal om trots op te zijn en de perfecte stimulans om de app nog verder te ontwikkelen”, aldus Nic Roos, directeur van de Toekomst. “Zo staan er binnenkort diverse uitbreidingen gepland die de gebruiker nog meer opvallende functionaliteiten en comfort bieden.”
..
Het grote pluspunt van de app is dat vakantiegangers al vóór hun bezoek toegang tot uitgebreide informatie hebben en daarmee alvast plannen kunnen maken. ..

Volgens Michel Busman, Director Business Development van Center Parcs, staat de gasten dankzij deze app nog veel moois te wachten. “Het is een logische stap in de optimalisatie van de communicatie met onze gasten. De mogelijkheden die deze app biedt zijn uniek en maken het Center Parcs gevoel echt compleet.”

Bron en hele artikel: Pretwerk

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap