Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 24 oktober 2012

Superverwendag voor veertienjarige Amber


De veertienjarige Amber Verheezen uit Emmeloord kan terug kijken op een superwendag. Zij en haar gezin namen vandaag deel aan een 'Super Opkikkerdag'. De Eemhof in Zeewolde was door Stichting Opkikker voor een dag omgetoverd tot een Opkikkerland.
Doel was om ruim 55 kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn en volop te laten genieten van alles dat ze leuk vinden.

Om ieder zijn eigen Opkikkerdag te laten beleven, zijn alle deelnemers vooraf gepolst wat zij en hun gezinsleden leuk vinden. Tijdens de dag bleef het echter tot kort voor de desbetreffende activiteit een verrassing voor Amber en haar familie over wat ze gingen doen. De chronisch zieke Amber begon met het verzorgen van paarden en paardrijden. Daarna mochten zij in een helikopter vliegen en een brandje blussen met de brandweer. Na de lunch bereidde het gezin lekkere gerechten als kok en gingen ze lasergamen in een ruimteschip. Ze sloten de dag af met een ontspannen beautybehandeling in de beautysalon. Als afsluiting van de feestdag traden diverse artiesten traden op voor de ruim 55 gezinnen.

Bron en hele artikel: De Stentor

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap