Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


maandag 12 november 2012

proefslapen l Jungle Night Experience: uniek ervaringsreport!

‘Slapen in een jungle’. Gesprekstof die het op feestjes goed zal doen. Reacties als ‘je maakt een grapje of als Tarzan en Jane zeker’ zijn al op voorhand uit te denken. Misschien is het voor de ander juist een droom of voor de derde een verlangen na het wegkijken van Expeditie Robinson.
..
GeniETEN
Na 17:00h wanneer zowel de poortjes als de deuren voor reguliere bezoekers sluiten, begint het ‘avontuur’ pas echt. Dat sluiten voor reguliere bezoekers én alle Jungle Experience-nachtbrakers mogen blijven, is toch wel een uniek, sensationeel en vreemd gevoel. Alles tegelijk. Je bent er alleen! Hoewel de andere ‘Cabanisten’ lopen er ook nog rond, maar dat zijn er stukken minder dan in de middaguren, waarbij de paden zwart zien van de spelende kinderhoofdjes die aardige kleibakseltjes in elkaar hebben gedraaid. De rust is wedergekeerd in de Jungle. Het enige dat je nog hoort op dat tijdstip zijn de vogels die van zich laten horen en de airco die de bladeren en andere vegetatie laat wiegen. De groep werd bij elkaar getrommeld door een wat klein enter- en infortaiment, geheel in stijl, gehuld in een jungleoutfit met dito helm.
....
 Het ‘berucht’ gedeelde sanitair.
Rechts vanuit het entreeportaal met entreepoortjes, net na de openbare toiletgroep, slaan we de vlonder op. En al snel stuiten we op een decoratiewandje en een unit daarachter die we niet konden thuisbrengen. Beter gezegd, die we nog niet kende. Het was zoals verwacht, de centrale toilet- en douchegroep, voor Jungle Dome-slapers. Met afzonderlijke ruimtes voor mannen en vrouwen. Goed gecamoufleerd en de normale dagjesgasten of anders jungleavonturiers staat er niet vreemd van te kijken. De ruimte is overigens gesloten en wordt na 17:00h, wanneer de Jungle Dome officieel volgens de reguliere openingstijden gesloten is, geopend.


Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs

Labels: ,
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap