Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 30 maart 2013

Center Parcs opnieuw Top Employer gecertificeerd

Center Parcs is een van 54 organisaties die dit jaar gecertificeerd zijn als Top Employer Nederland 2013. Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het CRF Institute, biedt Center Parcs haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden. Uit de eindscores blijkt dat vooral Training & Ontwikkelingsmogelijkheden en Cultuurmanagement zeer goed geregeld zijn binnen de organisatie. Voor Center Parcs behoort de expertise van de medewerkers tot de kern van haar product.

Enige in de recreatiebranche
Het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar HR-beleid en werkomstandigheden, heeft onlangs haar jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Center Parcs is een van de weinige organisaties, en bovendien de enige in de recreatiebranche, die het keurmerk Top Employers Nederland 2013 mocht ontvangen. Alleen bedrijven die voldoen aan de strenge onderzoekseisen van het CRF Institute ontvangen het keurmerk.

De organisaties zijn geëvalueerd op de gebieden, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement

Bron en hele artikel: Tourpress