Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 30 maart 2013

Center Parcs steunt EARTH HOUR van het Wereld Natuur Fonds

Op zaterdag 23 maart vond de actie EARTH HOUR van het Wereld Natuur Fonds voor de achtste keer plaats. Om 20.30 uur ging overal ter wereld één uur het licht uit. Met deze symbolische actie gaven ook dit jaar weer vele miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat zuiniger omgaan met de aarde van groot belang is. Als trouwe partner van het Wereld Natuur Fonds steunde Center Parcs dit initiatief door aan meer dan 10.000 gasten te vragen om 20.30 uur de lampen in de cottages te verruilen voor kaarslicht. Op Center Parcs De Kempervennen werd zelfs een symbolische lampionnenoptocht gehouden om het belang van EARTH HOUR en een leefbare wereld zichtbaar te maken voor de gasten.

Kaarslicht
Alle gasten van de Nederlandse Center Parcs parken ontvingen dit weekend bij aankomst een pakket met kaarsen en het verzoek om voor één uur het licht uit te doen in hun cottage. Verder werd op de parken, waar mogelijk, het licht gedimd. Op Center Parcs De Kempervennen vond een lampionnenoptocht plaats waar alle kleine gasten meeliepen om het belang van EARTH HOUR zichtbaar te maken. Saskia de Wit, jonge deelneemster aan de lampionnenoptocht, vertelt: “Het was écht gaaf om deel te nemen aan deze tocht. Lopen over het donkere park, met alleen onze lampionnen die licht gaven, was best spannend maar ik wil volgend jaar zeker weer meedoen aan EARTH HOUR!”  

Bron: Persbericht Center Parcs

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap