Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 7 maart 2013

Voel je thuis op vakantie


Een onvergetelijke vakantie met het comfort van thuis. Dat is wat Center Parcs al haar gasten wil geven. Dankzij de vernieuwde VIP cottages maken ze deze belofte meer dan waar. En jij kunt het ook ervaren, want Center Parcs verloot 5x een verblijf in een VIP cottage.

Vanaf het moment dat je de deur van je Center Parcs cottage opendoet, valt alle stress van je af. Plof lekker neer op een van de comfortabele banken met een film op de home cinemaset of droom weg in een ligstoel op je privéterras. Fijn in de luwte en uit het zicht. De barbecue staat al voor je klaar, wachtend op een enthousiaste kok.

Mag het iets meer zijn?
Voor een wellness behandeling hoef je je VIP cottage niet te verlaten. Je beschikt namelijk over een eigen sauna en spoelt daarna de hitte weg onder de regendouche. En ga je daarna nog even de jacuzzi in, dan is de ontspanning compleet. Een vernieuwde cottage van Center Parcs is dus minstens zo comfortabel als jouw eigen huis.

Natuurtinten
Het thuisgevoel hebben de interieurdesigners van Center Parcs overal doorgetrokken. Deze experts zorgden voor functionele verbeteringen en een heel nieuwe, frisse sfeer. De cottages staan midden in de bossen en die unieke omgeving was dé inspiratiebron voor het kleurgebruik. De natuurtinten vind je terug in de nieuwe gordijnen, tapijten en schilderijen.

Bron en hele artikel: VT Wonen

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap