Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 7 mei 2013

Bouw Info Dag - Recent werk in het park Bostalsee


Enkele weken voor de opening van het park op zaterdag, 29 Juni is Center Parcs - Park Bostalsee is men nog volgens planning aan de slag, dat ondanks de strenge winter.   De kwaliteitscontroles zijn nu. Het eerste resultaat: een zeer goede resultaa!

De eerste woningen worden opgeleverd in de komende weken aan hun eigenaars. Over een paar weken zullen de eerste vakantiegangers er zijn - en de investeerders ontvangen huurrendement van tot 7% plus.


De deadline nadert snel: Op zaterdag 29 Juni, wordt Bostalsee Park feestelijk officieel geopend, waarna het park voor de gasten geopend is in juli .. Als de bouwwerkzaamheden, ondanks het slechte weer in de winter zijn bijna op schema, heeft het park is gebruikt om bij de start. Het park opening is langverwachte: Al maanden zijn er duizenden reserveringen.

Bron: Nieuwsbrief cp-bostalsee

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap