Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 19 juni 2013

Coevorden en Nordhorn investeren in arrangementen en toegankelijkheid

In de gemeenten Coevorden en Nordhorn loopt sinds maart het project GrensTourist 2.0. Doel is om het grensoverschrijdend toeristisch aanbod te verbeteren en daardoor meer toeristen naar de steden te trekken. Het project is een eerste aanzet tot het vernieuwen van de stedenband tussen Coevorden en Nordhorn.
Naast de gemeenten Coevorden en Nordhorn doen ook het Stadtmuseum Nordhorn, het Stedelijk Museum Coevorden, het Tourist Informatie Punt Coevorden (TIP) en de VVV Nordhorn mee aan dit project. Het project richt zich op het verbeteren van de toegankelijkheid en het ontwikkelen van nieuw toeristisch aanbod, zoals speciale arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van museabezoek, horeca en andere trekpleisters in beide steden, eventueel in combinatie met een hotelovernachting. Daarnaast worden de teksten van de musea vertaald in het Duits en in het Nederlands. Dat geldt ook voor de websites van TIP, VVV en de musea en bestaand promotiemateriaal. Ook wordt kennisuitwisseling tussen toeristische medewerkers van Nordhorn en Coevorden bevorderd en komen er trainingen in taal en cultuur voor medewerkers.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap