Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 14 september 2013

De Vossemeren timmert verder; dé laatste 3 nieuwe concepten bekend!

Evergreen: Buffet-restaurant
Het boerenleven is hipper dan ooit; puur, echt en ambachtelijk. Het Market Restaurant, voortaan dus ‘EverGreen’, gaat lekker mee in die steeds groener wordende trend. Niet vreemd opkijken van een originele tractor, wanneer jij rustig je bordje vol staat te scheppen. En die bordjes heb je gepakt uit de aanhanger van datzelfde boerengeschut. Het interieur ademt het boerenland. Gelukkig ruikt het hier alleen gewoon naar soep, sudderend vlees en de betere vlaai. De keukens worden nog opener; de knuistjes van de koks zijn dus echt niet meer veilig. We kunnen alles nauwlettend in de gaten houden. ...
Today’s: Eten wat de pot schaft
We kunnen er kort of lang over zijn; maar het Pannenkoekenhuisje van de Vossemeren was toch wel een beetje de Efteling onder de Pannenkoekenhuisjes van Center Parcs. ‘Ie was mooi, sfeervol en er was kosten noch moeite gespaard. Heeft iemand ooit al eens de moeite genomen om al die schattige muisjes te tellen? Na de korte (her)introductie met Pancakes, leek het erop dat die leegstaande pannenkoekenhuisjes van hun ondergang werden gered. 
....
Grand Café en Eatery: Café-restaurant.
Centraal middenpunt van zowat iedere Market Dome is altijd het Market Café. Borrelen, hapjes, drankjes en als het even meezit ook nog dansjes! Albron vertimmerde het tot het niet zo bijster creatieve ‘Grand Café’ en kwam met wit, wit én wit, een interieur dat zo uit een Jan des Bouvrie-flyer leek gescheurd. Wij stonden best te springen want alles wat ooit toch best uitgeleefd én stoffig was, is nu helder en open. 

Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs