Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 19 september 2013

Klimaattop komend weekend

'Kinderen kunnen die rake opmerking maken'

Kinderen die tijdens een klimaattop komend weekend met oplossingen komen om verder te komen met een duurzamere wereld; heeft dat wel zin? Volgens een van de initiatiefnemers, Center Parcs-directeur Paul Geraeds, wel degelijk. „Zij hebben de kracht om rake opmerkingen te maken en daarmee de beslissers te kunnen overtuigen”, zegt Geraeds.

In Center Parcs Het Heijderbos bij Nijmegen vindt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september de tweede junior klimaattop plaats. Tijdens dit evenement gaan 150 Nederlandse en Vlaamse kinderen en hun families op zoek naar oplossingen voor een meer duurzame wereld. Prinses Laurentien is er zaterdag 21 september om een inspiratiesessie van de kinderen met de besluitvormers uit het bedrijfsleven te leiden.
Geraeds maakt duidelijk dat directies van grote ondernemingen en fondsen meedoen, zoals het Wereld Natuur Fonds, Eneco, Heijmans, PostNL en Center Parcs. „Natuurlijk willen wij jongeren bewust maken van de manier waarop je met je leefomgeving omgaat. Dat zijn we ook verplicht als directies omdat wij naast onze duurzaamheidsdoelstellingen ook de plicht voelen onze klanten en leveranciers de kwetsbaarheid van de aarde duidelijk te maken.”

Bron en hele artikel: Telegraaf

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap