Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 21 september 2013

Stichting Opkikker doet vandaag recordpoging uitzwaaien

Stichting Opkikker probeert zaterdag het record uitzwaaien te verbreken tijdens een Super Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Momenteel staat het record op duizend zwaaiende mensen, maar de stichting probeert dit aantal te overtreffen op het terrein van CenterParcs de Eemhof in Zeewolde.
Het is een traditie om de gezinnen na een dag vol plezier en ontspanning op een gepaste wijze uit te zwaaien. Op 21 september is deze traditie tevens een recordpoging met toestemming en aanwezigheid van Guinness World Records.

Stichting Opkikker organiseert jaarlijks zo’n 1800 Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind in de leeftijd van 0 tot 17 jaar. Honderden vrijwilligers en relaties zetten zich er belangeloos voor in om al die gezinnen de dag van hun leven te geven. Even de ziekte vergeten en onbezorgd genieten! Dit is een welkome afwisseling tijdens de vele ziekenhuisbezoeken en de zorgen die dit met zich mee brengt.

Bron en hele artikel: Nieuws.nl

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap