Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 21 september 2013

Wijzonol geeft workshop op Kids Climate Conference

In het weekend van 20 t/m 22 september 2013 zal voor de tweede keer de Kids Climate Conference plaatsvinden. Het thema is ‘Your future is my concern’. Organisator Center Parcs stelt park Het Heijderboster ter beschikking. De Kids Climate Conference is een initiatief van een aantal profit en non-profit organisaties die natuur en milieu hoog op de prioriteitenlijst hebben staan.

Het doel van de ‘junior’ klimaatconferentie is om de Nederlandse en Vlaamse jeugd en hun families op een actieve en creatieve manier bij te laten dragen aan een stukje bewustwording middels leuke workshops. Het hele weekend is opgebouwd rondom de hoofdthema’s: ‘Duurzame energie’, ‘Recycling’ en ‘Voeding’. Verschillende workshops triggeren de kinderen om anders na te gaan denken over het klimaat

De workshops starten op zaterdag. Kinderen worden in groepen verdeeld en nemen deel aan 6 workshops gedurende de dag. Een inspiratiemoment tussen de workshops ligt in handen van Laurentien van Oranje.

Workshop “Tweedehands Tweedekans”.
Waarom zou kringloop niet hip kunnen zijn? Met verf kun je heel veel doen om meubels een totaal nieuwe look te geven. Tijdens deze workshop, onder leiding van Wijzonol’s Technisch Trainer Leon Westerhof, tonen kinderen aan door te verven, schuren, kleuren dat kringloop eetkamerstoelen en tafels heel hip kunnen worden! Om de meubels een nieuw uiterlijk te geven, worden restjes verf gebruikt uit het kleurlaboratorium van de Zwolse Verffabrikant. Zo hoef je geen nieuwe producten aan te schaffen, wat direct en indirect positief effect heeft op de toekomst van de aarde.

De stellingen: de rode draad
12 stellingen vormen de rode draad tijdens Kids Climate Conference 2013. Deze bestaan uit ideeën en suggesties voor een beter leefklimaat die de jongeren hebben opgedaan na het volgen van de verschillende workshops. Ze vormen een leidraad voor de toekomst.

Bron: Van Wijhe Verf

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap