Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 19 oktober 2013

Sauna Heijderbos opgeknapt!

Door als het verbouwingsgeweld net over de grens, zou je bijna vergeten dat elders in Center Parcs ook nog gewoon verbouwd wordt. Begin september ging – onopgemerkt – het saunacomplex van het Heijderbos op slot. Maar niet voor lang, diezelfde maand nog opende het kleine saunalandschapje weer, maar dan in een jasje waardoor we er weer warmpjes bij zitten. Voor Tegelplakkers, schilders en controleurs was het een paar dagen flink zweten, zoals dat hoort in een beetje sauna, maar dan heb je ook wat!
De sauna van Het Heijderbos verdiende niet de schoonheidsprijs, laten we wel wezen. Geen knots-lelijk eendje, maar ook zeker niet moeders mooiste. Tegen de massive ‘Nature & Spa’s’ met alles aan verwennerij’tjes onder 1 dak op De Vossemeren, Bispinger Heide en Les Bois-Francs is het natuurlijk ook een gelopen race. Maar na intensief nieuw tegel-plakwerk, een schilderbeurtje hier en nieuwe kluisjes daar, is het Sauna-complex van Het Heijderbos netjes opgekalefaterd!

Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap