Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 30 november 2013

Besneeuwde pistes en een subtropisch zwemparadijs

Geniet van beiden in één vakantie, alleen bij Pierre & Vacances

De ski’s mogen binnenkort weer tevoorschijn worden gehaald, maar vergeet ook je zwemkleding niet!

Parijs, Frankrijk, 12 november 2013 - Voor diegenen die wintersport graag combineren met comfort en ontspanning, is skistation Avoriaz de perfecte vakantiebestemming. Dit in 1967 door de Pierre & Vacances Center Parcs Group aangelegde skistation is gelegen op 1800 meter hoogte en telt 650 km pistes voor de beginnende tot de gevorderde skiër.

Toch is skiën niet de enige activiteit die Pierre & Vacances hier biedt. Houd je van zwemmen en andere wateractiviteiten, dan mag je een bezoek aan Aquariaz zeker niet missen!

Aquariaz is hét subtropische zwemparadijs in de bergen. Dit grote waterpark, geopend in 2012, is een droom die uitkomt voor de liefhebbers van de bekende Center Parcs voorzieningen, maar dan gelegen te midden van besneeuwde bergtoppen. Aquariaz herbergt onder andere een wildwaterbaan, een Water Treehouse en een groot zwembad met bubbelbaden. Voor de inrichting zijn exotische planten en rotsen gebruikt. Bovendien is de watertemperatuur er constant 29C°. Een goed alternatief voor vakantiegangers die niet uitsluitend op de pistes willen staan, of voor een welkome afwisseling tussen winterse kou en tropische warmte.
 
Na een actieve dag skiën én zwemmen is niets zo heerlijk als thuiskomen en genieten van een goede maaltijd, een warm bad en een comfortabel bed. Dit kan allemaal in één van de 1200 appartementen van Pierre & Vacances in Avoriaz waar je in alle rust met z’n tweeën, met het hele gezin of met vrienden kunt verblijven. De moderne appartementen zijn in sfeervolle tinten ingericht en hebben een complete keuken. Services als Wi-Fi, ontbijt en catering zijn beschikbaar voor de gasten. De Pierre & Vacances premium residenties bieden ook een spa en wellness activiteiten.

Bron: Persbericht PV