Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 2 november 2013

Center Parcs lanceert horecaconcepten in Belgie

Een geslaagde vakantie voor de hele familie, daar hoort ook lekker tafelen bij. Daarom bedacht Center Parcs vijf nieuwe horecaconcepten, die zorgen voor bijzondere en niet alledaagse ervaringen. Een bezoek aan de vernieuwde horecagelegenheden in De Market Dome (de centrale plek op ieder vakantiepark) maakt uw verblijf compleet en draagt bij aan een mooie en blijvende herinnering aan Center Parcs.

Primeur in Erperheide en De Vossemeren
De vernieuwde horecaconcepten zorgen ervoor dat ieder horecabezoek een heerlijk en verrassend moment van ontspanning wordt. Elk van de nieuwe bars en restaurants serveert aan jong en oud de lekkerste gerechten in een bijzonder thema. Tussen 23 september en 9 december 2013 openen alle nieuwe bars en restaurants hun deuren in de Belgische vakantieparken van Center Parcs; Erperheide en De Vossemeren. Deze periode vormt tevens het startschot voor een groot aantal toekomstige vernieuwingen in de Nederlandse parken van Center Parcs.

Met deze nieuwe culinaire verleidingen prikkelt Center Parcs ieders zintuigen, of het nu gaat om een eerste bezoek of om trouwe gasten. Elk bezoek aan één van de parken biedt tal van verrassingen.

Belangrijk praktisch detail: de bestaande winkels, eet- en drinkgelegenheden in de Market Dome (supermarkt, snackbar, café, restaurant, enz.) zijn tijdens de verbouwingswerkzaamheden gewoon open.

Grand Café & Eatery
In het Grand Café, in het hart van de Market Dome, kunt u op elk moment van de dag terecht. Dat maakt het dé ideale ontmoetingsplaats. Met een gezellige inrichting straalt het Grand Café rust uit in een Britse koloniale sfeer. Hier voelt iedereen zich thuis én op vakantie.
Reeds geopend op 23 september in Erperheide. Opening in De Vossemeren op 9 december.

Evergreenz ‘All You Can Eat’ Family Buffet
In het Evergreenz Family Buffet heerst een ontspannen, gezellige sfeer waar u de drukte van het moderne leven even achter u laat. In dit ‘all you can eat’ restaurant schuift u met uw hele familie aan lange tafels aan om in een landelijke omgeving fijne herinneringen op te halen, anekdotes te delen en mooie momenten te beleven. Het uitgebreide buffetassortiment weet jong en oud ongetwijfeld te verleiden.
Reeds geopend op 7 oktober in De Vossemeren. Opening in Erperheide op 2 december.

Fuego Adventure Grill
In dit themarestaurant beleeft u een buitengewone ervaring in een avontuurlijke omgeving. Midden in het restaurant staat een grote grill met reusachtige spiesen met heerlijk gegrild vlees. Wanneer u rond het vuur zit te eten, waant u zich in een Zuid-Amerikaanse, door de jungle overwoekerde vuurtempel. Wees wel op uw hoede, tijdens het diner kunnen er wel eens onverwachte dingen gebeuren…
Reeds geopend op 7 oktober in Erperheide. Opening in De Vossemeren op 4 november.

Today’s restaurant: ‘Wat de pot schaft’
Huiselijk tafelen tegen een onovertrefbare prijs-kwaliteitverhouding! Elke dag wordt er een driegangenmenu tegen een vaste lage prijs geserveerd. Kinderen betalen €1 per levensjaar. Het eten is eenvoudig en vertrouwd, maar bovenal erg lekker. De potten en pannen worden op tafel gezet en iedereen bedient zichzelf.
Reeds geopend op 14 oktober in De Vossemeren. Opening in Erperheide op 25 november

Bron: meerder bronnen en persbericht Center Parcs

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap