Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 7 november 2013

Deelnemers Kids Climate Conference 2013 overhandigen Klimaatbundel aan Tweede Kamer

12 duurzame stellingen zijn vandaag aan de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu aangeboden.

Op 15 oktober is in Den Haag de Klimaatbundel, het concrete resultaat van Kids Climate Conference 2013, aangeboden aan de voorzitter van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu, Dhr. Paulus Jansen. Dit boekwerk met 12 concrete stellingen voor een beter leefklimaat komt voort uit de tweede editie van een unieke klimaatt op, speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar en hun families.

De stellingen, die voort zijn gekomen uit een uniek weekend in Center Parcs Het Heijderbos, vormen tevens een leidraad voor de toekomst: een inspiratie voor de jonge deelnemers die de stellingen kunnen gebruiken in hun dagelijks leven en een streven voor de organisaties die aan de wieg stonden van Kids Climate Conference, te weten WNF, Eneco en Center Parcs. Ook zullen de deelnemers als ambassadeurs van Kids Climate Conference 2013 de Klimaatbundel aanbieden aan de burgemeesters van hun woonplaatsen.

Bron: Persbericht CP

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap