Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 25 november 2013

SAN van prijs naar platform

Paul Geraeds
De SAN wil zich de komende jaren ontwikkelen tot een breed platform voor marketeers en communicatieprofessionals. Dat zegt SAN-voorzitter Paul Geraeds naar aanleiding van het zilveren jubileum.

De Stichting Adverteerdersjury Nederland, kortweg SAN, viert deze maand haar 25-jarig bestaan. Thema is ‘Hollandse meesters – in het licht van de toekomst’. De Hollandse meesters in de schilderkunst, zo schrijft de SAN in de toelichting op haar jubileumthema, ‘lieten de wereld steeds weer zien dat er meer mogelijk was dan we tot dan toe dachten’. Volgens de SAN vraagt ook onze tijd om ‘ondernemende en creatieve geesten, die in staat zijn de grenzen van het bekende te verleggen en nieuwe mogelijkheden te zien’. Wie anders zijn daartoe in staat dan de Hollandse meesters van onze tijd? De SAN zelf wil daarbij vooral een rol spelen als platform voor discussie en inspiratie, zegt SAN-voorzitter Paul Geraeds, in het dagelijks leven marketingdirecteur van Center Parcs Europe. De SAN wil dus veel meer zijn dan uitgever van het befaamde Jaarboek en uitreiker van de Accenten.

Bron en hele artikel: Adformatie

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap