Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 10 december 2013

Ajax Fanweekend in Center Parcs

Frank Spooren - Edwin van de Sar Ajax Weekend
Na het succes van vorig jaar, organiseren Ajax en de Supportersvereniging Ajax (SVA), wederom het ‘Ajax Fanweekend’. Deze editie van dit bijzondere voetbalevenement vindt plaats op 14, 15 en 16 maart aanstaande op het terrein van Center Parcs ‘De Eemhof’ in Zeewolde.
Edwin van der Sar, directeur Marketing van Ajax, is erg blij dat ook dit seizoen het Ajax Fanweekend in samenwerking Center Parcs wordt georganiseerd. ,,Door de goede samenwerking met de SvA en Center Parcs, zijn wij ook dit jaar in staat om onze supporters een zeer bijzonder weekend aan te bieden. Wij vinden het als club belangrijk dat fans van jong tot oud, in contact kunnen komen met hun idolen, maar ook met elkaar. Op dit moment hebben al meer dan 700 supporters het Fanweekend van 2014 geboekt. Er zijn momenteel nog plaatsen beschikbaar dus wij hopen uiteraard dat er nog meer supporters bij zullen komen”.

Frank Spooren - Rikwin - Schaffer - Edwin van de Sar Ajax Weekend
Ook Sales Manager Frank Spooren van Center Parcs reageert verheugd op de vernieuwde samenwerking. ,,Center Parcs brengt mensen bij elkaar. Vaak in een sportieve setting. Wij zijn erg trots op deze bijzondere samenwerking met het voetbalinstituut Ajax. Het Ajax Fanweekend geeft oud én juist ook jong, de unieke gelegenheid om samen met hun idolen een onvergetelijk weekend te beleven. Dit past perfect in onze filosofie. Wij wensen spelers en fans een top Ajax Fanweekend”.

Tijdens het Ajax Fanweekend wordt de competitiewedstrijd NAC Breda - Ajax op groot scherm vertoont. Een dag later brengt trainer Frank de Boer, samen met de overige stafleden en de gehele A-selectie, een bezoek aan het park. Kinderen kunnen die dag voetballen met hun grote helden, inclusief een foto- en handtekeningensessie.

Bron en hele artikel: Ajax