Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 7 december 2013

Aqua Mundo van Center Parcs Het Heijderbos verkozen tot Zwembad van het Jaar 2013

De Aqua Mundo van Center Parcs Het Heijderbos is uitgeroepen tot Zwembad van het Jaar 2013 in de categorie ‘zwembaden die deel uitmaken van een vakantiepark of hotel’. Dit gebeurde tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem waar Mark Giethoorn, Country Operations Director Nederland en Jordy Tabor, General Manager van Het Heijderbos, de prijs ontvingen uit handen van de organisatie. De Aqua Mundo van Het Heijderbos beschikt over de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken en is ideaal voor kinderen dankzij een kinder-doe-bad, stroomversnelling, golfslagbad en een levendig koraalbad in een verzonken stad. Ook de Aqua Mundo van Center Parcs De Huttenheugte is in de prijzen gevallen en heeft de derde prijs weten te bemachtigen. Deze overwinningen onderstrepen nogmaals verschil #6 ‘een subtropische waterwereld vol fun én rust’ van de 29 verschillen die Center Parcs onderscheiden.

Trotse winnaar
Nadat vorig jaar de Aqua Mundo van De Eemhof de eerste plek in de wacht sleepte, is dit het tweede opeenvolgende jaar dat Center Parcs een eerste plek bemachtigt bij de Zwembad van het Jaar verkiezing. “Wij zijn bijzonder trots dat Center Parcs dit jaar wederom hoog scoort met twee Aqua Mundo’s in de top 3. Het is een duidelijk teken van erkenning van het publiek voor de continue kwaliteit en innovatie in onze zwembaden. We willen hen dan ook hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem”, verklaart Mark Giethoorn. Jordy Tabor voegt toe: “De Aqua Mundo van Het Heijderbos met de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken is een bron van plezier voor jong en oud. Vooral ook de tropische flora en omgeving dragen bij aan de uniekheid van het zwembad en zorgen ervoor dat de gasten even volledig uit de rompslomp van het dagelijks leven ontsnappen.”

persbericht center parcs

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap