Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 2 december 2013

Center Parcs (Vienne) Le Bois aux Daims krijgt Cenote Pool in de Aqua Mundo

Met een parkomtrek van 264 hectare, 800 cottages, een Market Dome van 20000 m², de grootste en comfortabele spa ooit en uiteraard een Aqua Mundo van maar liefst 6000 m² wordt dit park weer een parade plaatje. En een top productie van Center Parcs.

Het Aqua Mundo is grotendeels te vergelijken met die van Les Trois Foréts met dezelfde 3 vleugels en dakconstructie. Maar een nieuwe Aqua Mundo betekent ook nieuwe attracties, daar wordt op dit moment nog over onderhandeld.

Welke glijbanen er komen en welke leverancier gebruikt wordt blijft nog even een verrassing. Maar er komt wel iets bijzonders namelijk een Cenote Pool, maar wat is een Cenote Pool nou eigenlijk?

Een Cenote is een ondergrondse vijver, een natuurlijk fenomeen. Center Parcs wil deze sfeer hier gaan creëren in de vorm van een Cenote Pool. Een Cenote Pool kan je vergelijken met een Koraal bad die je nu kan vinden in de diverse Aqua Mundo’s. De thematisering zal een ondergronds meer worden, en het lijkt alsof je ondergronds zwemt tussen de vissen en haaien. Vanaf de bovenkant en aan de zijkant kan iedereen je zien zwemmen, maar een duik vanaf de zijkant is ook mogelijk.

Bron en hele artikel: Aqua Mundo Forum