Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 26 december 2013

De Vossemeren (B) en Erperheide (B) zetten 5 nieuwe restaurants op de kaart!

Ontdek de nieuwe horeca van De Vossemeren en Erperheide

Lekker eten en drinken hoort bij vakantie en maakt een belangrijk deel uit van de Center Parcs beleving. Word je graag verwend door iets nieuws? In een recordtijd hebben we alle horeca in de Market Dome van Erperheide en De Vossemeren veranderd. Op 2 september ging de vernieuwing van start en op 9 december gaat het laatste nieuwe restaurant open. Uitgangspunt? Zorgen voor een rijkere vakantiebeleving. Iedere bezoeker willen we heerlijk laten genieten en verwennen met een eetsouvenir in zijn hoofd. Overal is het goed dineren in nieuwe eethuizen van De Vossemeren en Erperheide. In dit artikel lees je alles over de opmerkelijke Fũego Adventure Grill en het Grand Café. Kom zeker elke week een kijkje nemen op Close-up online want we zullen nog artikels posten over de 3 andere kindvriendelijke restaurants: Nonna’s, Today’s en Evergreenz.

vossemeren Fuego grill restaurant
Fũego: grillen wordt een avontuur
Je kan eten om je te voeden. En je kan gaan eten om avontuur te beleven, terwijl de vlammen om je heen slaan. Fũego is duidelijk geen gewoon restaurant. Gedimd licht en in het midden flakkert een heilig vuur. Diep in de Zuid-Amerikaanse jungle heeft avonturier Cole Welldun tijdens één van zijn expedities bij toeval de overwoekerde tempel betreden. De mystieke Aztekentempel staat helemaal in teken van “Fũego”, het vuur. Cole Welldun hakte zich een weg naar binnen en vond enkel raadselachtige tekeningen in houtskool en rode aarde, met daarop de onvolledige legende van de tempel. Voor de oude indianenstam die deze tempel eeuwen geleden in gebruik had was vuur een geschenk van de goden. Om Atula, de Vuurgeest, gunstig te stemmen brachten ze telkens bij halfvolle maan een vuuroffer, om rampen en tegenspoed te voorkomen. Geen mensenoffers, maar zorgvuldig bereid dierenvlees. Het beste vlees werd aan reusachtige zilveren speren geregen en zacht gegrild op houtvuur. Zodra dit vlees perfect gegaard was, verscheen Atula. De Vuurgeest nam alles mee en het volk bleef gespaard. Die traditie leeft nog altijd verder in de Fũego Adventure Grill. De kookkunst die de Azteekse Vuurgeest kon temmen, krijg je nu op je bord in De Vossemeren en Erperheide. Opgelet! Midden in dit gloednieuwe familierestaurant schieten de vlammen nog steeds omhoog. Hier wordt het lekkerste vlees op zijn Braziliaans direct boven het vuur gegrild. Langzaam, ter ere van Atula. Zo blijft alles lekker sappig. Geniet onbeperkt van minstens 10 verschillende grillspecialiteiten op lange spiesen. Kakelverse kip, heerlijke entrecote, mals lam, lekkere gamba’s, sappig buikspek, ... gekruid met een vleugje Azteeks mysterie. Het vlees wordt rechtstreeks aan tafel van de spiesen gesneden op je bord. Je kiest zelf wat en hoeveel je eet. Even pauzeren? Geen probleem! Draai de amulet op jullie tafel om en de medewerkers weten dat jullie even rusten. Dineren in Fũego is een avontuur dat je echt moet meemaken als je in De Vossemeren of Erperheide logeert. Reserveren we alvast een tafeltje?

Grand Cafe - vossemeren erperheide
Grand Café: koloniaal genieten in het hart van de Market Dome
Alle wegen leiden naar het Grand Café, het nieuwe centrale punt in de
Market Dome bij de Aqua Mundo en de winkeltjes. Vlei je neer aan een open haard en proef de warme sfeer van het Victoriaanse kolonialisme van rond 1840. Op elk moment van de dag kan je hier genieten van een hapje of een drankje. Het nieuwe interieur ademt het koloniale verleden van de film Out of Africa uit. Comfortabele clubzeteltjes, warme houten tafeltjes, een gezellige bar, …schuif aan bij de open haard… De kaart ziet er uit als een echte krant, De Vossemeren of Erperheide Daily Telegraph. Verwacht geen sterrenkeuken, maar heerlijke pub-gerechten. Van super-de-luxe broodjes en verzorgde maaltijdsalades tot borrelhapjes. Voor de grotere honger staan er schnitzels, steaks, koninginnehapje en een half haantje op het menu. Met sla, en indien gewenst serveren we op verzoek brood of frietjes. Maar ook voor een cappuccino, een stukje taart, een stevig glas bier of een borrel ben je altijd welkom. Plooi de krant open en wachten op vrienden of familie wordt een waar genot. De tijd vliegt voorbij in het Grand Café.

Bron: Close up

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap