Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 9 december 2013

Derde plek voor De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte is op de derde plek geëindigd in de 'Zwembad van het jaar'-verkiezing. Daarnaast pakte de Aqua Mondo van Dalen de creativiteitsprijs. Deze werden dinsdag uitgereikt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Bij deze landelijke verkiezing werd gekeken naar het oordeel van de gebruikers van de zwembaden, die onderdeel uitmaken van een vakantiepark of hotel.

In de top tien worden niet minder dan acht plekken bezet door de Aqua Mundo’s van Center Parcs, waarvan De Huttenheugte op de derde plaats en Het Heijderbos op de eerste zijn geëindigd. Daarnaast mocht De Huttenheugte ook de creativiteitsprijs in ontvangst nemen. Dit mede door de ‘Stem en Zwem actie’ die tijdens de verkiezing is uitgezet.

'Het eindigen op de derde plaats was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de duizenden stemmen die zijn uitgebracht', aldus woordvoerder Sanne Lubberman. 'Center Parcs De Huttenheugte wil iedereen die zijn stem heeft uitgebracht daarom ook hartelijk bedanken.'

Bron: Coevorden aan huis

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap