Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zondag 15 december 2013

Paul Geraeds liet zijn gezicht en een leuk sponsorbedrag zien tijdens benefietconcert geer en goor

Voor Geer en Goor, de twee glitter-glamour-diva’s, was het de afgelopen 8 weken flink afzien. Ze moesten op een houtje bijten, van een AOW’tje leven en het enige waarvan ze dronken konden worden was misschien wel wijn, maar uit pak. Iedereen heeft wel wat meegekregen van de grappen en grollen die weer over tafel vlogen. Maar dit seizoen ‘over de vloer’, of liever ‘FFe geen cent te makken’ had wel iets meer ernst dan geen pepermuntje op de slaapkussens van de toppers. Het ging om het Ouderenfonds, waar duidelijk te weinig geld en vrijwilligers zitten. Vanavond was het Benefietgala van Geer en Goor om geld in te zamelen voor dit fonds – dat laat de senioren van Nederland echt meer geld verdienen – en Center Parcs liet daar even zijn gezicht zien (en een leuk sponsorbedrag!)
Want ook wij veerde even op toen we Paul Geraeds, verkoopdirecteur van Center Parcs Pierre et Vacances, zagen naast de grappengrollende Geer en Goor. Natuurlijk kent iedereen dat fragment nog wel dat Gordon niet meer bijkomt van het lachen, wanneer Gerard een poging doet om ‘De Huttenheugte’ wel fatsoenlijk uit te spreken. Niet? Dan heb je dit gemist. De twee zijn door ‘Over de Vloer’, de eerdere reeks van de ‘moppentoppers’, dus geen onbekende voor Center Parcs. Uiteraard kwalde de twee Paul hier nog even mee, maar die loste het op sympathieke wijze op. En met een lachje trouwens.

Bron en hele artikel: eigen centerparcs

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap