Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 13 december 2013

Pierre & Vacances opent eerste residentie in Andorra

Résidence El Tarter opent haar deuren op 20 december 2013

Op 20 december aanstaande opent Pierre & Vacances een gloednieuwe residentie in het kleine staatje Andorra gelegen in de Pyreneeën, op de grens van Frankrijk en Spanje. Hiermee wordt de eerste Pierre & Vacances residentie in Andorra een feit.
De nieuwe residentie “El Tarter” is gelegen aan de voet van de Grandvalira, het grootste skigebied van de Pyreneeën, op 17 km afstand van Andorra la Vella.
El Tarter beschikt over 50 ruime appartementen, van tweekamerappartementen voor vier personen tot vierkamerappartementen voor acht personen. De meeste appartementen zijn uitgerust met een balkon en ze beschikken allemaal over air conditioning. De appartementen bieden vakantiegangers alle comfort voor het hele gezin of grotere groepen. De keukens zijn compleet ingericht met vaatwasser, magnetron en kookplaten. Men kan bovendien profiteren van diverse hotelservices zoals een babykit en een wifi-verbinding.

Grandvalira is de ideale bestemming voor de ware bergliefhebber, zowel in de winter als in de zomer.
In de winter komen alle liefhebbers van wintersporten aan hun trekken: lange afdalingen van grote hoogte, goede sneeuw en een adembenemend landschap langs meren en gletsjers, zoals het ijzige landschap van Unesco Werelderfgoed Madriu-Claror-Perafitavallei.

Persbericht PV