Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 8 december 2013

Topdrukte in vakantieparken met Kerstmis

De vakantieparken in Nederland en Duitsland stromen vol tijdens de komende feestdagen. Rond Kerstmis en de jaarwisseling zijn de vakantiehuisjes goed bezet en op sommige plaatsen vrijwel uitverkocht.
Dat melden verhuurders van bungalows en appartementen, zoals Landal Green Parks en Center Parcs. De laatste verwacht tijdens de kerstperiode op een gemiddelde bezetting boven de 90 procent uit te komen.

Het aantal boekingen bij marktleider Landal Green Parks ligt 15 tot 20 procent hoger ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. 'De laatste woningen verwachten we na Sinterklaas te verhuren, waardoor we nagenoeg uitverkocht zullen raken', zegt Bas Hoogland van Landal.
....
Ook veel boekingen uit Duitsland
Center Parcs constateert eveneens dat de gasten toestromen. 'Hier worden wij vrolijk van, een gunstig teken in tijden van crisis', zegt verkoopdirecteur Paul Gerards. Volgens hem scoort de periode rond de jaarwisseling verrassend goed. Dat is mede te danken aan boekingen uit Duitsland. 'Duitsers vieren Kerstmis graag thuis, maar willen oud en nieuw graag buiten de deur vieren. Daar profiteren de Nederlandse parken van.'

Bron en hele artikel: Algemeen Dagblad