Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 22 december 2013

Twee nieuwe namen! Passenger en Chef’Special zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA 2014.

Twee nieuwe namen! Passenger en Chef’Special zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA 2014.

Eerder werd al bekend dat Nielson en uiteraard BLØF optreden.

PASSENGER
Passenger is de artiestennaam van de Britse singer/songwriter Mike Rosenberg. Hij scoorde het afgelopen jaren grote hits met 'Let Her Go' en 'All The Little Lights' en speelde op Pinkpop. In een uitverkochte HMH maakte hij veel indruk met zijn solo optreden. Kijk hier maar eens naar de prachtige live versie van 'Let Her Go'.

Paskal Jakobsen is blij met zijn komst, “Het is wederom gelukt een grote internationale naam naar Zeeland te halen dus we zijn apetrots dat hij zijn enige festivalshow in Nederland van komend jaar bij ons doet. Samen met Nielson en Chef’Special zijn we alweer goed op weg om er een geweldig weekend van te maken eind juni. In februari maken we nog veel meer namen bekend.”

CHEF'SPECIAL
Chef’Special speelde de afgelopen jaren menig festival in Nederland en Europa plat en bouwde zo een indrukwekkende fanbase op. Afgelopen zomer trok de band naar Brooklyn, NY voor de opname van een nieuw album dat begin 2014 uitkomt. De eerste single ‘Peculiar’ is al een regelrechte hit dus wij kijken enorm uit naar een feestje op de Brouwersdam, naast Center Parcs Port Zelande!

Bron: Concert at Sea