Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 28 januari 2014

Consumentenbond moppert over bijkomende boekingskosten. Terecht?

Gisteren melden we op dit blog al "Reissector blijft schimmig prijzen" .

Reactie van Center Parcs
Marketingdirecteur Paul Geraeds is het niet eens met de conclusie van de consumentenbond: “In de praktijk is het lang niet altijd mogelijk om de boekingskosten direct te berekenen. Vaak wordt er gewerkt met prijs per persoon en onze boekingskosten worden berekend per boeking. Vandaar dat die prijs later wordt berekend. Dit verhaal is afgestemd met de autoriteit Consument en Markt (voorheen: NMA) die ons complimenten geeft voor de gekozen aanpak. We voldoen hiermee dus gewoon aan de wettelijke voorwaarden. In de communicatie staat sinds enkele maanden wel vermeld bij de prijs dat er nog boekingskosten en toeristenbelasting bij komt. In een eerder stadium heeft de consumentenbond gevraagd om de vinkjes voor optionele extra producten standaard uit te zetten. Daaraan hebben we wel gehoor kunnen geven.”

Reactie Landal GreenParks
De reactie van commercieel directeur Landal, Bas Hoogland, komt grotendeels overeen met de vorige spreker. Ook Landal voldoet aan de voorwaarden van de Autoriteit Consument en Markt die tevreden is over de huidige presentatie op de website. Hoogland geeft nog een voorbeeld: “Heel vaak worden er meerdere huisjes tegelijk geboekt binnen een boeking. Dan berekenen we slechts één keer de boekingskosten. Ik vind het wel logisch dat je van tevoren duidelijk vermeld dat er nog kosten bijkomen zodra die kunnen worden berekend. Maar dat doen wij ook.”

Bron en hele artikel: Pretwerk

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap