Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 20 februari 2014

Nationaal Park opent in april de grote poort

Plannen zijn er à volonté geweest voor het vroegere mijnterrein van Eisden. De hoofdpoort van het Nationaal Park moest er komen, een skipiste op de terril, een dierenpark met Europese bedreigde soorten, 750 exclusieve paal- en rotswoningen aan het water... Maar in de praktijk bleef het terrein onherroepelijk braak liggen.
Tot investeringsmaatschappij LRM het gebied van 365 hectare opnieuw grotendeels opkocht. Met Terhills hebben ze een totaalplan voor het gebied op papier laten zetten, dat nu effectief vorm krijgt: nog deze maand beginnen ze nieuwe winkels te zoeken voor het shoppinggedeelte, met Center Parcs werken ze aan een vakantiepark en op 4 april opent de hoofdpoort van het Nationaal Park.

“Samen goed voor een investering van 150 miljoen euro en 1.250 jobs op kruissnelheid”, zegt projectdirecteur Tobias Reeckmans (LRM).

Bron en meer informatie: het belang van limburg

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap