Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 12 maart 2014

Comfortabel festivallen in De Eemhof

Een weekend lang genieten van bandjes en dj's, maar dan zonder 's nachts afzien in een primitief tentje. Bezoekers van muziekfestival Where The Wild Things Are (WTWTA), dat vrijdag, zaterdag en zondag voor de tweede keer plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof, overnachten lekker comfortabel in de bungalows op het park in Zeewolde.
Naast een schoon bed, eigen keuken, badkamer, open haard, bankstellen en hier en daar zelfs een sauna aan huis, biedt een festival in een vakantiepark nog meer voordelen. Zo worden er feesten georganiseerd in het subtropisch zwemparadijs, vindt op de bowlingbaan een heus bowlingtoernooi plaats, wordt het café op het terrein gebruikt voor een massale pubquiz en vertoont documentairefestival IDFA de beste muziekfilms in de bioscoop.
Acts als Franz Ferdinand, Savages, De Staat, Baskerville, Moderat, Trentemøller, Fitz & The Tantrums en Thomas Azier treden op in een grote tent en op een aantal kleinere locaties op het bungalowpark.
WTWTA biedt plek aan in totaal 3800 festivalgangers en duurt tot en met zondagnacht. Maandagochtend moeten de feestvierder het huisjespark in Flevoland weer overdragen aan de 'gewone' bezoekers.

Bron: De Limburger

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap