Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 30 maart 2014

Green Key toegekend aan 43 Franse bestemmingen van de Pierre & Vacances – Center Parcs Group

Groen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de Pierre & Vacances - Center Parcs Group. In 2014 hebben vijf nieuwe Pierre & Vacances residenties het Green Key label ontvangen. Dit brengt het totaal aantal Green Keys in Frankrijk voor de groep op 43 accommodaties.

Duurzame residenties
Dit jaar mag Pierre & Vacances vijf nieuwe residenties bijschrijven op de groene lijst. Het betreft de premium residentie Le Domaine de Cramphore in Le Pouliguen, alsmede de residenties Le Moulin des Cordeliers in Loches, Résidence du Lac in Monflanquin, Le Hameau du Lac in Marciac en Les Belles Rives in Argentat. De 38 locaties van de Pierre & Vacances - Center Parcs Group die reeds in het bezit waren van de Green Key, zijn dit jaar door de jury herkozen. Hieronder vallen vier Center Parcs parken. Daarmee komt het totaal aantal bestemmingen in Frankrijk met een Green Key op 43 accommodaties.

Bewijs van milieubewuste inzet
Dat het toekennen van de Green Key geheel aansluit bij de steeds grotere maatschappelijke bewustwording ten aanzien van het milieu, wordt bevestigd door Marie Balmain, verantwoordelijk voor de duurzame ontwikkeling bij Pierre & Vacances - Center Parcs. “Onze gasten zijn meer en meer toegewijd aan het milieu. Ze verwachten van ons een proactief beleid. We hebben sinds enkele jaren interne instrumenten ontwikkeld om de duurzame prestaties te meten. Het label draagt niet alleen bij aan het promoten van onze accommodaties onder de gasten, maar ook aan de motivatie en het saamhorigheidsgevoel van onze werknemers.”

Bron: Persbericht Center Parcs