Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 25 maart 2014

Village Nature: Nature-cottages; de muren bestaan niet.



In Villages Natures verblijf je niet in een Comfort. Ook niet in een Premium of lekker luxe VIP trouwens. Nee, je verblijft in thematische cottages én appartementen, die niet direct linken naar een luxe-range, zoals we die maar al te goed kennen. Al neigt de Nature het meeste naar de Premium cottages, van ons. De ‘Nature’-cottages én appartementen, doen precies wat ze zeggen; de muren bestaan niet.

Anders dan bij de Clan-cottages, compleet anders zelfs, is het verhaal erachter. Hier geen bonte circus aan kleurtjes, motiefjes en andere gekkigheid. Maar rust, stilte en harmonie. Niet gek dat je juist hier natuurlijke materialen, aarde, lucht en andere natuurtinten tegen gaat komen. En met een beetje geluk zijn het alleen de vogeltjes buiten die je hoort. Lieflijke en schattige pastel-tinten domineren en het interieur heeft Britse invloeden. Één ding moeten we er wel eerlijk bijzeggen, de boel
wordt niet bijster groot. Eerder klein. Maar dat zijn we de laatste jaren bij Le Lac d’Ailette en Bostalsee wel gewend van Pierre et Vacances.

Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs