Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 13 maart 2014

Woningen in kantoorgebouw De Admiraliteit

Kantoorgebouw De Admiraliteit (40.000 m2), voormalig hoofdkantoor van Deloitte en Center Parcs in het centrum van Rotterdam, krijgt een woonbestemming. Het gebouw wordt door ontwikkelaar City Pads getransformeerd tot 654 studiowoningen en appartementen, winkels, horeca en diverse voorzieningen voor de huurders met 500 parkeerplaatsen.
Gebruikmakend van het bestaand volume en bestaand casco, wordt een hoogwaardig wooncomplex ontwikkeld dat voldoet aan alle moderne eisen. Onder andere door een nieuwe gevel en een open plint krijgt het aangezicht van de Admiraliteitskade een flinke impuls.

De Admiraliteit werd in 2013 verkocht door een Duits beleggingsfonds aan de combinatie U Vastgoed en ABB Bouwgroep. City Pads neemt dit eigendom in 2014 over en transformeert het gebouw van kantoor- naar woongebouw. Het Rotterdamse Klunder Architecten tekent voor het ontwerp. Directeur Lee Foolen van City Pads: ‘Met deze transformatie zetten wij een nieuwe stap in de herbestemming van leegstaande kantoren. Na succesvolle projecten in Eindhoven en Amsterdam, zijn we erg enthousiast over deze zeer goede locatie in hartje Rotterdam. Het gebouw voldoet aan alle eisen voor ons concept; het kunnen bieden van de beste kwaliteit op de beste locatie voor een scherpe huurprijs.’

Bron en hele artikel: vastgoed markt