Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 16 april 2014

Wij verkopen beleving en herinnering

Paul Renders (links) naast Mark Haak Wegmann: ‘Een nieuw park mag niet kannibaliseren.’
Paul Renders (links) naast Mark Haak Wegmann
Erperheide in Peer en Vossemeren in Lommel hebben jaarlijks samen 1,6 miljoen overnachtingen. Dat is bijna de helft van het Limburgse totaal. Beide vakantieparken van Center Parcs willen hun marktpositie verstevigen met een aantal innovaties.

In tijden van economische recessie zijn vakanties in eigen land of een buurland een prijsgunstig alternatief voor verre bestemmingen’, zegt Paul Renders, vice-COO van Sunparks en Center Parcs Nederland en België.

De 57-jarige topman uit de Meeuwense deelgemeente Ellikom is verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van vijftien vakantieparken.

Vorige week stelden hij en zijn Nederlandse collega Mark Haak Wegmann Kempense Meren in Mol voor als verblijfsaccommodatie van de Special Olympics, die van 13 tot 20 september plaatsvinden in Antwerpen. Zo'n tweeduizend atleten met een verstandelijke beperking en circa duizend coaches nemen tijdelijk hun intrek in de vakantiehuizen aan het Rauwse Meer. Het is een van de weinige locaties in Vlaanderen waar een gastpubliek van die omvang onderdak kan vinden.

Bron en hele artikel: Standaard