Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zondag 25 mei 2014

Bij Center Parcs geniet iedereen van het voetbal

Voetbal is niet langer een excuus om thuis te blijven, Center Parcs heeft namelijk aan alles en iedereen gedacht! Center Parcs heeft een speciaal productarrangement samengesteld, afgestemd op de wensen en behoeften van het hele gezin: gratis voetbaltoernooien voor de kids, gratis saunabezoek voor de dames en de échte fans hoeven natuurlijk geen seconde van de wedstrijden te missen. Het arrangement is geldig in alle Center Parcs-parken in Nederland, België en Duitsland, zodat gasten optimaal kunnen genieten van een vakantie of weekendje weg tijdens de voetbalmaand.

Fanatieke voetbalfans hoeven geen seconde voetbal te missen, omdat alle wedstrijden op een centrale plek in de parken worden vertoond. Liever de match in alle rust volgen? Dan biedt de TV in de cottage uitkomst. Vrouwelijke gasten die het niet zo op voetbal hebben, kunnen van een ontspannend avondje sauna genieten. Op de avonden dat Oranje speelt (of ‘de Rode Duivels’ tijdens een verblijf in een Belgisch park of ‘die Mannschaft’ tijdens een verblijf in een Duits park), kunnen dames namelijk gratis Braziliaanse temperaturen opzoeken. Tot slot kunnen de kids zich uitleven tijdens speciale kids voetbaltoernooien om de kneepjes van het vak te leren én zich even in de positie van hun favoriete speler te wanen.

Nog meer voordelen!
Wanneer er een boeking wordt gemaakt tussen 23 mei en 1 juni ontvangen gasten bovendien een verwenpakket boordevol lekkere hapjes en drankjes voor bij de wedstrijd, een Center Parcs voetbal om tijdens de rust even snel zelf een balletje te trappen en een waardebon voor een gratis (voetbal)tijdschrift. Kortom, voor ieder familielid is aan alles gedacht voor een topverblijf tijdens de voetbalmaand!

Bron: Center Parcs

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap