Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 16 mei 2014

Center Parcs en Albron komen met pop-up cafés

Center Parcs en Albron verrassen gasten deze zomer met pop-up cafés. De parken Port Zélande, maar ook Park Zandvoort krijgen namelijk een café, dat even een tijdje opduikt op beide ‘direct-aan-zee’-parken’ en daarna ook weer verdwijnt.

Dit meldt de website eigencenterparcs.nl. De pop-up cafés passen in de doelstelling van Center Parcs en Albron om gasten van de parken meer te verrassen met unieke concepten. Men kan er, met de voeten in het zand, genieten van diverse drankjes en cocktails. Port Zélance krijgt daarnaast binnenkort ook een Evergreenz-restaurant.

In hoogtempo worden de bestaande horecalocaties op diverse verbouwd door Center Parcs en Albron. Albron en Center Parcs zijn volgens eigen zeggen klaar ‘om de wereld te laten zien hoe lekker eten en drinken samenkomen in een geweldige beleving’. Diverse nieuwe concepten werden al eerder getoond, hierbij ging het om een nieuw pizzarestaurant Nonna’s, een grillrestaurant dat Fuego heet, het all you can eat-concept Evergreenz, het a la carte-concept Today’s en de formule Grand Café, dat vanzelfsprekend een grand café behelst. De nieuwe concept vloeien voort uit de samenwerking die Albron en Center Parcs al enige jaren hebben voor de invulling van de horeca op de parken. Albron verzorgt het eten en drinken in alle horeca en retail foodoutlets binnen Center Parcs in Nederland en België.

Bron: eigencenterparcs.nl en Foodclicks

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap