Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 22 mei 2014

Center Parcs en Albron komen met pop-up cafés

Center Parcs en Albron verrassen gasten deze zomer met pop-up cafés. De parken Port Zélande, maar ook Park Zandvoort krijgen namelijk een café, dat even een tijdje opduikt op beide ‘direct-aan-zee’-parken’ en daarna ook weer verdwijnt.

Dit meldt de website eigencenterparcs.nl. De pop-up cafés passen in de doelstelling van Center Parcs en Albron om gasten van de parken meer te verrassen met unieke concepten. Men kan er, met de voeten in het zand, genieten van diverse drankjes en cocktails. Port Zélance krijgt daarnaast binnenkort ook een Evergreenz-restaurant.

In hoogtempo worden de bestaande horecalocaties op diverse verbouwd door Center Parcs en Albron. Albron en Center Parcs zijn volgens eigen zeggen klaar ‘om de wereld te laten zien hoe lekker eten en drinken samenkomen in een geweldige beleving’. Diverse nieuwe concepten werden al eerder getoond, hierbij ging het om een nieuw pizzarestaurant Nonna’s, een grillrestaurant dat Fuego heet, het all you can eat-concept Evergreenz, het a la carte-concept Today’s en de formule Grand Café, dat vanzelfsprekend een grand café behelst. De nieuwe concept vloeien voort uit de samenwerking die Albron en Center Parcs al enige jaren hebben voor de invulling van de horeca op de parken. Albron verzorgt het eten en drinken in alle horeca en retail foodoutlets binnen Center Parcs in Nederland en België.

Bron: eigencenterparcs.nl / foodclicks