Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 24 mei 2014

Gerucht: Sunparks Ardennen wordt écht Center Parcs | Ze zijn zelfs al bezig: check de aller-aller-aller eerste test-cottages

Wat was het stil en wat bleef het knagen. Want wat staat er de komende jaren nu op het entreebord in Vielsalm. We vroegen het niet eerder af dan vorig jaar januari, want toen hoorde we opeens dat er wat aan zat te komen. Wat? Dat het Sunparks Ardennen nog best wel eens opgekalefaterd zou kunnen worden tot een puike Center Parcs. We weten allemaal hoe het met de Haan aan Zee is afgelopen. Het was een welles, nietes spelletje. Maar nu hebben wij de verlossende welles; het gaat echt gebeuren; Sunparks Ardennen wordt Center Parcs. En dat vinden wij wel welletjes. As we speak, richten ze er een paar test-cottages in en wij hebben – tromgeroffel en een fluit – de aller eerste fotootjes.

Wat waren de plannen ook weer? Er werd een ‘kleine’ 28 miljoen tegenaan gesmeten om het park een fraaie upgrade te geven. Het heuvelachtige parkje ademt in alles Sunparks; de vrijstaande – schattig verschillende huisjes, het verlaten landhuis aan de voet van de berg en het Park Center natuurlijk ook. Maar het mooie is, met die 28 miljoen aan duiten kunnen voor een hele gedaanteverwisseling zorgen. En dat is ook de bedoeling. Er kwam destijds bij de plannen een Spa, de Sporthal kreeg een beurt en ook de Aqua Fun moest een volwaardige Aqua Mundo worden. Dat was toen.

bron en hele artike: EigenCenter Parcs