Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 31 mei 2014

Super opkikker voor Amy (9) uit Bergentheim

Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Amy en de rest van haar familie uit Bergentheim stond een Super Opkikkerdag te wachten.

Ruim 55 gezinnen werden in het zonnetje gezet in een tot Opkikkerland omgetoverd Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar zij activiteiten hebben beleefd die zij leuk vinden.
Zo’n Opkikkerdag is een welkome afleiding in het dagelijks bestaan vol met doorlopende ziekenhuisbezoeken, spanningen en onzekerheden.
De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Amy onder behandeling is, vonden dat zij én de rest van haar gezin wel een ‘Opkikker’ konden gebruiken.
Op basis van een leuk en persoonlijk gesprek met het gezin wist Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby’s zijn. Aan de hand hiervan waren er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld voor het hele gezin.
Het gezin heeft de volgende activiteiten beleefd: genieten van de show van Harry Harrewar, een professionele fotoshoot, zwemmen in het subtropisch zwembad, cupcakes versieren, meerijden als VIP in een limousine en meevaren op een megasnelle speedboot.

Bron en hele artikel: weekkrant