Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 18 juni 2014

De zeeen en oceanen zijn in gevaar!

Doe mee en win een plek op Kids Climate Conference 2014!
Er is ontzettend veel water op aarde, veel meer dan er land is. En zelfs op het land vind je veel water – beekjes, rivieren, woeste stromen en grote meren. Toch is het water voor mens en dier, bomen en planten de grootste zorg voor de toekomst.

De mens gebruikt de zeeën en oceanen als vuilnisbelt, boort er naar olie en sleept er alle vissen uit met netten zo groot als voetbalvelden. Het water wordt op deze manier steeds minder zuiver waardoor steeds meer plant- en diersoorten verdwijnen. En verontreinigd water kan ook onze eigen gezondheid ernstig schaden. Een gigantisch probleem dus, voor iedereen. Daarom moeten we anders omgaan met deze natuurschatten. En wel nú!

Drie dagen denken én doen

Op 19, 20 en 21 september vindt in Center Parcs Het Heijderbos (bij Nijmegen) de 3de Kids Climate Conference plaats. Deze driedaagse klimaattop voor Nederlandse en Belgische gezinnen, met kinderen van 8 tot 14 jaar, is ontstaan door de bundeling van krachten van onder andere Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds. Het is een unieke manier om kinderen bewust te laten worden van het milieu, van nu én de toekomst.


Het thema van Kids Climate Conference 2014 is: ‘Zorg voor het water’. Drie dagen lang zijn er inspirerende workshops over water, de zeeën en oceanen.  Kinderen én ouders worden uitgedaagd om hun gedachten de vrije loop te laten.

Uit de klimaattop komen twaalf aanbevelingen voor een beter gebruik van het water op de wereld. De aanbevelingen worden ondertekend door de initiatiefnemers van de top en uiteindelijk in de vorm van een Klimaatbundel aangeboden aan de Tweede Kamer.

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap