Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 17 juni 2014

Hoe klinkt u vakantie? Center Parcs laat het u horen!

HOE ZOU JOUW IDEALE ZOMERVAKANTIE KLINKEN?

Een Center Parcs vakantie klinkt altijd goed. Probeer het zelf! combineer bijvoorbeeld golfen met zwemmen in ons tropisch zwemparadijs .. voor een perfecte zomervakantie. Mix je eigen video en maak kans op een gratis verblijf voor 4 personen.

Dit staat op een site vermeldt die al door de Vice COO Frank Daemen en Branding Communication Director Antoine Leveque van Center Parcs (wiens tweet geliked werd door Rodolphe Roux, Directeur Marketing Groupe van pierre et vacances/center parcs) via twitter kenbaar zijn gemaakt (en onder ander door het Center Parcs Forum).

De bekendmaking van de site likt wat voorbarig te zijn. Uit het wedstrijdreglement blijkt namelijk dat de wedstrijd pas 19 juli van start gaat.
Daarnaast lijkt de link die gecommuniceerd wordt http://prp-lessonsdelete.centerparcs.fr/preview?sequence=04-29-18-25-20 en http://prp-soundslikeaplan.centerparcs.nl/ nog niet op een echte aktie url. Immers in het reglement wordt ook gesproken van soundslikeaplan.centerparcs.nl.

Ongetwijfeld zal er vanaf donderdag meer over gecommuniceerd worden en zal het onderdeel uit maken van een groter aktie die gaat lopen, maar nu al kan je dus uitproberen hoe jouw vakantie zou klinken. Vanaf donderdag kan je dus echt meedoen en kans maken op een verblijf in een VIP cottage.