Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 25 juni 2014

Nieuwe waterskibaan in De Vossemeren

Na de opening in 2012 van de spectaculaire megawaterglijbaan Monkey Splash in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, werd deze week een kabelwaterskibaan in Center Parcs De Vossemeren ingehuldigd.

Center Parcs De Vossemeren is al sinds 1987 een begrip in de recreatieve sector, niet alleen in België, maar ook over de grens in Nederland. Bij Center Parcs zijn cottages, natuur en water onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat zorgt voor onvergetelijke vakanties. Om de ervaringen van de gasten continu te verbeteren, blijft Center Parcs investeren in de parken.

Surf & Fun Center in De Vossemeren
Sinds vele jaren staat het Surf & Fun Center in De Vossemeren garant voor plezier bij watersporters: windsurfen, banana rides, tube rides, kanoverhuur en nog veel meer. Op kleine schaal werd ook al waterskiën en wakeboarden aangeboden – achter een boot. Na een succesvolle introductie van de waterskibaan in Center Parcs De Kempervennen kunnen gasten zich vanaf nu, ongeacht niveau en leeftijd, eveneens in België aan een heuse kabelwaterskibaan wagen. Ook zullen stand-up paddling en flyboarden aan de activiteiten worden toegevoegd.

Bron: verkeersbureau