Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 23 juni 2014

'Pop up'-concept Flip Flop Café van Albron CP opent over twee weken

Albron CP, de organisatie die de exploitatie verzorgt van de horecaconcepten binnen Center Parcs, heeft een nieuw concept in ontwikkeling speciaal voor de kustparken; het Flip Flop café. Het gaat om een tijdelijke locatie waar gemak, relax en de bekende teenslipper (Flip Flop) centraal staan. De twee geplande locaties gaan over twee weken open.

Het Flip Flop Café is een locatie waar niets moet, maar alles mag. Wat een buitenterras heeft, waar je met je voeten in het zand zit. De keuken is geïnspireerd op homestyle US casual cooking. Als gast ‘scharrel’ je hier een maaltijd bij elkaar van burgers, burrito’s, sweet patato salads en een pulled pork sandwich. De Flip Flop cafés worden neergezet in de Center Parcs-parken Zandvoort en Port Zélande en zijn geopend van de maanden juli tot en met uiterlijk oktober.

Juist in deze twee kustparken is de omzet in de eerste vier maanden van het seizoen van groot belang. Het is dan noodzakelijk om voldoende horeca-aanbod te hebben. Voor de wintermaanden is het bestaande horeca-aanbod op de parken voldoende.

Bron en hele artikel: foodclicks