Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 23 juni 2014

'Pop up'-concept Flip Flop Café van Albron CP opent over twee weken

Albron CP, de organisatie die de exploitatie verzorgt van de horecaconcepten binnen Center Parcs, heeft een nieuw concept in ontwikkeling speciaal voor de kustparken; het Flip Flop café. Het gaat om een tijdelijke locatie waar gemak, relax en de bekende teenslipper (Flip Flop) centraal staan. De twee geplande locaties gaan over twee weken open.

Het Flip Flop Café is een locatie waar niets moet, maar alles mag. Wat een buitenterras heeft, waar je met je voeten in het zand zit. De keuken is geïnspireerd op homestyle US casual cooking. Als gast ‘scharrel’ je hier een maaltijd bij elkaar van burgers, burrito’s, sweet patato salads en een pulled pork sandwich. De Flip Flop cafés worden neergezet in de Center Parcs-parken Zandvoort en Port Zélande en zijn geopend van de maanden juli tot en met uiterlijk oktober.

Juist in deze twee kustparken is de omzet in de eerste vier maanden van het seizoen van groot belang. Het is dan noodzakelijk om voldoende horeca-aanbod te hebben. Voor de wintermaanden is het bestaande horeca-aanbod op de parken voldoende.

Bron en hele artikel: foodclicks

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap