Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 18 juli 2014

Concert at SEA krijgt variant in bungalowpark

concert back at sea center parcs port zelande
Concert at SEA krijgt er een broertje bij: Back at SEA. Dit festival is in het najaar in een bungalowpark in het Zeeuwse Ouddorp, maakte organisator BLOF vrijdag bekend.

Het evenement vindt op 21, 22 en 23 november plaats in Center Parcs Port Zélande. De bezoekers kunnen in elk geval rekenen op optredens van BLOF en Racoon. Het park biedt plek aan een kleine 3000 gasten. De kaartverkoop begint woensdag.
„Het is zo geweldig om met een leuke groep mensen een feest te organiseren. Dat willen we graag ook op een ander moment in het jaar doen”, zegt BLOF-zanger Paskal Jakobsen. „Zo'n prachtig bungalowpark vlak bij de Brouwersdam is de perfecte locatie. Het is heel wat anders dan met 40.000 man in de zomer. Maar juist het kleinschalige maakt het nou net weer zo leuk. Er is op de locatie genoeg te beleven en natuurlijk zijn we druk bezig om daar leuke activiteiten aan toe te voegen.”
Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is vrijdag begonnen en duurt tot en met zaterdag. Back at SEA is niet het eerste festival in een bungalowpark.

Bron en hele artikel: Telegraaf

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap