Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


dinsdag 8 juli 2014

Derde editie van Kids Climate Conference staat geheel in het teken van ’Zorg voor het water’

Het thema van Kids Climate Conference 2014 is: ‘Zorg voor het water’. Drie dagen lang zijn er inspirerende workshops over water, in het bijzonder over de oceanen. Kinderen én ouders worden uitgedaagd om hun gedachten de vrije loop te laten.

In het weekend van 19 t/m 21 september 2014 vindt voor het derde jaar op rij de Kids Climate Conference plaats. Deze driedaagse klimaattop voor Nederlandse en Belgische gezinnen, met kinderen van 8 tot 14 jaar, is drie jaar geleden ontstaan dankzij de krachtenbundeling van onder andere Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds. Het is een unieke manier om kinderen bewust te maken van de natuur, nu én in de toekomst. De conferentie vindt plaats op het terrein van Center Parcs Het Heijderbos, vlakbij Nijmegen.

Kids Climate Conference 2014 staat grotendeels in het teken van de ‘zorg voor het water’ en de gevolgen voor planten, dieren én mensen. De 100 Nederlandse en Vlaamse kinderen én hun ouders, broers en zussen die door middel van een ingezonden opdracht zijn geselecteerd, gaan tijdens het weekend aan de slag met inspirerende workshops over water, de zeeën en oceanen. Een toepasselijk thema wanneer er wordt stilgestaan bij het feit dat het aardoppervlak voor 71% is bedekt met water in de vorm van zeeën en oceanen. Wereldwijde problemen als ‘de plastic soep’, overbevissing, olierampen en verzuring door CO2 uitstoot hebben de doorslag voor de keuze van dit thema gegeven.

Uit de klimaattop borrelen heel wat ideeën en voorstellen op. De 12 meest originele en bruikbare worden door een vakkundige jury uitgekozen, ondertekend door de initiatiefnemers van de top en uiteindelijk in de vorm van een Klimaatbundel aan de Tweede Kamer aangeboden.

Deze 2014-editie van de Kids Climate Conference, met als credo ‘Your Future, My Concern’, is wederom een initiatief van een aantal profit en non-profit organisaties die natuur en milieu hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. Workshops, presentaties, BN-ers en BV-ers, concerten… alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topevenement met een duidelijk doel: onze mooie aarde door te kunnen geven aan toekomstige generaties.

Bron: persbericht Center Parcs

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap