Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 17 juli 2014

Pierre & Vacances werkt samen met Disney aan nieuw vakantiepark

In 2016 moet Villages Nature zijn deuren openen. Een geheel nieuw vakantiepark in het thema van de natuur, onder de rook van Disneyland Parijs.

Het park, dat in 2016 klaar moet zijn, wil de gasten de magie van de natuur laten zien. Het ‘boeren-buitengevoel’ wordt daarvoor groots aangepakt. De architectuur van de cottages, het groen en het landschap zijn helemaal met elkaar verweven. Gebouwen zijn schots en scheef en lijken op een organische manier gegroeid. Op de daken en uit de gevels groeien overal planten. “Bij meeste vakantieparken doen ze alle moeite om het onkruid in toom te houden, hier mogen planten doen wat ze willen”, lacht Dominique Cocquet van Villages Naturex. Compleet met alle boerderijdieren, kunnen kinderen leren dat melk niet uit een pak komt, maar uit een koe. Het gezin kan zich er de hele dag vermaken. “Om 10 uur begint zoonlief de dag met kruisboogschieten, om 11 uur gaat moeder pottenbakken.”

Vakantiepret is er natuurlijk ook. Centraal in het park staat het Aqualagoon, dat het het grootste waterpretpark van Europa gaat worden. Voor de baden wordt regenwater gebruikt en dat wordt op temperatuur gebracht met geothermische warmte. Daarvoor wordt bijna 2 kilometer diep de aarde in geboord. ‘s Avonds wordt het water in tanks opgeslagen, zodat er geen enkele warmte verloren gaat. De bedoeling is dat het park volledig klimaatvriendelijk wordt.

Het vakantiepark probeert in te spelen op de trend van “compensatievakanties”: ouders van tegenwoordig zijn in hun vakantie op zoek naar quality time met hun kinderen; iets waar ze de rest van het jaar nauwelijks tijd voor hebben.

Bron en hele artikel: Pleisureworld

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap