Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 17 juli 2014

Pierre & Vacances werkt samen met Disney aan nieuw vakantiepark

In 2016 moet Villages Nature zijn deuren openen. Een geheel nieuw vakantiepark in het thema van de natuur, onder de rook van Disneyland Parijs.

Het park, dat in 2016 klaar moet zijn, wil de gasten de magie van de natuur laten zien. Het ‘boeren-buitengevoel’ wordt daarvoor groots aangepakt. De architectuur van de cottages, het groen en het landschap zijn helemaal met elkaar verweven. Gebouwen zijn schots en scheef en lijken op een organische manier gegroeid. Op de daken en uit de gevels groeien overal planten. “Bij meeste vakantieparken doen ze alle moeite om het onkruid in toom te houden, hier mogen planten doen wat ze willen”, lacht Dominique Cocquet van Villages Naturex. Compleet met alle boerderijdieren, kunnen kinderen leren dat melk niet uit een pak komt, maar uit een koe. Het gezin kan zich er de hele dag vermaken. “Om 10 uur begint zoonlief de dag met kruisboogschieten, om 11 uur gaat moeder pottenbakken.”

Vakantiepret is er natuurlijk ook. Centraal in het park staat het Aqualagoon, dat het het grootste waterpretpark van Europa gaat worden. Voor de baden wordt regenwater gebruikt en dat wordt op temperatuur gebracht met geothermische warmte. Daarvoor wordt bijna 2 kilometer diep de aarde in geboord. ‘s Avonds wordt het water in tanks opgeslagen, zodat er geen enkele warmte verloren gaat. De bedoeling is dat het park volledig klimaatvriendelijk wordt.

Het vakantiepark probeert in te spelen op de trend van “compensatievakanties”: ouders van tegenwoordig zijn in hun vakantie op zoek naar quality time met hun kinderen; iets waar ze de rest van het jaar nauwelijks tijd voor hebben.

Bron en hele artikel: Pleisureworld

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap