Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 11 augustus 2014

Met de Troovie app wordt de vakantie met kids nog leuker!

Thuis of op je vakantieadres: Met de Troovie app zet je in no-time een spannende speurtocht uit op je eigen smartphone of tablet, waarmee de kids een compleet avontuur beleven.  Wat is er nou leuker voor kinderen dan lekker samen buiten op avontuur te gaan? Download de gratis Troovie app, maak een speurtocht aan en ga op pad. Onderweg heb je helemaal geen internet nodig! Het avontuur begint meteen en de kinderen krijgen allerlei grappige opdrachten terwijl ze spelenderwijs de route lopen, het kompas volgen en monsters verslaan.  Troovie is sinds de release een paar weken geleden al meer dan 1.000 keer gedownload en met de enthousiaste feed-back van ouders en o.a. leerkrachten hebben de Nederlandse ontwikkelaars de app nog beter gemaakt.
....
Supertroovies
Troovie introduceert vanaf half juli “Supertroovies”. Dit zijn kant & klare speurtochten die garant staan voor 1 uur plezier op toffe locaties. Lekker makkelijk en voor maar € 0,99! Supertroovies zullen eerst gemaakt worden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Andere steden volgen snel!

Internet is alleen nodig voor het uitstippelen van de route, maar niet tijdens het spelen!
Speurtochten van een half uur kan je eindeloos gratis maken.
...

Leuk om te weten
-        Sinds de lancering zijn er al meer dan 1000 downloads!
-        Er zijn al honderden speurtochten door Nederland gemaakt en gespeeld
-        In juli is Troovie samen met Center Parcs een pilot gestart op het Heijderbos. Op dat park kunnen kids vanaf nu een kant & klare speurtocht spelen: een nieuw avontuur met gefilmde acteurs, te gekke opdrachten, leuke route over het park en een te gek verhaal

Bron en hele artikel: Kinderspul blog