Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 18 augustus 2014

Super Opkikkerdag voor Michelle (13) uit Amersfoort

Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Michelle en de rest van haar familie uit Amersfoort stond vrijdag een Super Opkikkerdag te wachten. Ruim 55 gezinnen zijn deze dag in het zonnetje gezet in een tot Opkikkerland omgetoverd Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar zij activiteiten mochten beleven die zij leuk vinden. Zo'n Opkikkerdag is een welkome afleiding in het dagelijks bestaan vol met doorlopende ziekenhuisbezoeken, spanningen en onzekerheden.
De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Michelle onder behandeling is, vinden dat zij én de rest van haar gezin wel een 'Opkikker' konden gebruiken. Op basis van een leuk en persoonlijk gesprek met het gezin weet Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby's zijn. Aan de hand hiervan zijn er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld voor het hele gezin.
Op het programma stond onder andere: meerijden op een stoere Trike, rondvliegen in een helikopter boven Zeewolde, een professionele fotoshoot, zachte kleine diertjes knuffelen en als V.I.P. meerijden in een negen meter lange limousine. De dag werd feestelijk afgesloten met een optreden van diverse artiesten.

Bron en hele artikel: Stad Amersfoort