Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 4 september 2014

Uit eten op een boerenkar bij Evergreenz in Center Parcs Het Meerdal

Van één grote, themaloze ruimte naar een ouderwets gezellig familierestaurant waar iedereen zich meteen thuis en behaaglijk voelt. Deze metamorfose heeft het nieuwe buffetrestaurant Evergreenz, gelegen op Center Parcs Het Meerdal in America, onlangs ondergaan. Veel mensen denken dat restaurants op vakantieparken alleen beschikbaar zijn voor parkgasten, maar dat is onjuist, vertelt horecamanager Brian van Zanten. Ook bezoekers uit de regio zijn van harte welkom om te komen proeven van het lekkere eten én de boerenlandsfeer van Evergreenz.

Het nieuwe restaurantconcept Evergreenz is begin dit jaar in België geïntroduceerd en bleek direct zo’n doorslaand succes, dat de formule meteen uitgerold werd naar andere Center Parcs locaties in België en Nederland. Na Port Zélande was Het Meerdal aan de beurt en inmiddels is ook De Kempervennen voorzien van een Evergreenz. Het buffetrestaurant is warm en smaakvol aangekleed met allerlei decoratie die met het oude boerenleven van doen hebben; aan het plafond hangen melkkannen, emmers, gieters, korven en potten en de verlichting komt van ouderwetse olielampjes aan de muren. Het meubilair van het restaurant heeft, hoewel nieuw aangeschaft, een oude en landelijke uitstraling. Houten veilingkistjes met potten en pannen, kazen en in strengen opgebonden uien verdelen de ruimte in gezellige, intieme hoekjes waardoor een knus huiskamergevoel ontstaat.
Ook het buffetgedeelte van Evergreenz heeft een landelijke uitstraling. Diverse voor-, hoofd-, bij- en nagerechten worden gepresenteerd op de buffetkar, die voortgetrokken wordt door een ouderwetse tractor. Gasten kunnen toekijken hoe de koks hun gerechten vers bereiden, op de achtergrond gadegeslagen door koeien die ‘live’ in weilanden lopen, afgebeeld op grote televisieschermen. Maar de echte eyecatchers zijn toch wel de twee grote boerenkarren waarop restaurantbezoekers plaats kunnen nemen om te dineren. Uit eten op een boerenkar; vooral voor kinderen is dit een hele belevenis. Evergreenz is dan ook een echt familierestaurant waar gezinnen in een relaxte omgeving kunnen dineren en waar Bourgondisch genieten voorop staat.

Bron en hele artikel: gezien.nl

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap