Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 17 oktober 2014

Word een ster voor de Noordzee en duik mee!

Het Wereld Natuur Fonds roept iedereen op om op zondag 2 november 2014 om 14.00 uur in de Noordzee te duiken. Dit gebeurt vanaf het strand van Park Zandvoort van Center Parcs ! Door met veel mensen tegelijkertijd in de zee te duiken (pootje baden telt ook!) vragen we aandacht voor de Noordzee. En dat is hard nodig! We zullen je ontvangen als een echte ster, dus maak je klaar voor een VIP-behandeling!

Duik je ook mee?
Iedereen die niet bang is voor een beetje koud water én de Noordzee belangrijk vindt kan zich opgeven. Als je meedoet ben je een echte ster voor de zee  en daarom zullen we je ook zo behandelen. Iedere deelnemer krijgt een VIP-behandeling en er zal een optreden plaatsvinden van een echte Bekende Ster!

Het WNF organiseert deze duik in samenwerking met Center Parcs. Deelname is gratis, bij inschrijving ontvangen de duikers - zolang de voorraad strekt – een Goody Bag met onder andere een mooi T-shirt en een Seastar sleutelhanger!

Bovendien maak je kans op leuke prijzen, zoals een weekend weg naar Center Parcs. De meest leuk verkleedde duiker maakt kans op extra prijzen. Laat je duik sponsoren en help mee om het leven in de Noordzee de kans te geven om zich te herstellen. Meedoen aan de WNF-Herfstduik is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Het wordt bovendien een gezellige middag met een vliegershow. De middag begint om 12.30 uur.

Bron: WNF

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap