Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 13 december 2014

Nieuw, nieuwer, nieuwst bij Center Parcs

U verrassen met nieuwigheden, dat is ons voornemen voor 2015. Zo surft u vanaf nu op onze nieuwe website en verwennen we u met nieuwe activiteiten voor u en voor de allerkleinsten. Verder verbaast Parc Sandur de kids met een nieuwe kinderboerderij en logeert u in vernieuwde cottages in het park. Honger naar meer? Onze nieuwe restaurants openen binnenkort en tot slot: bedankt voor uw stem, want dankzij u won de Aqua Mundo in De Eemhof de titel “Zwembad van het Jaar”!
  • Nieuw: Center Parcs Academy:
    Hebben uw kinderen altijd al willen leren dj’en? Of circusacts willen leren? En heeft u zelf altijd al eens de sport Active Walking willen uitoefenen? Dit is uw kans… tijdens uw vakantie! Jong en oud kunnen zich ontplooien op de Center Parcs Academy. Sportief of creatief, in een ontspannen sfeer leert u wat u altijd al heeft willen leren.
  • Nieuw: Mijn eigen Pony
    Vacht borstelen, manen kammen, opzadelen. Op de Kinderboerderij en bij het speciale Pony Station kunnen kids van 5 tot 11 jaar hun eigen pony verzorgen. Ze leren wat hij eet en hoe hij verzorgd moet worden. En als kers op de taart een ronde door het park maken.
  • Nieuw: Center Parcs Excursies
    Ga erop uit in de omgeving en ontdek samen nieuwe dingen tijdens uw verblijf met Center Parcs Excursies. Wij hebben voor u de leukste uitjes geselecteerd, voor alle leeftijden. Van attractiepark tot bruisende stad en zelfs interessante bedrijven waar u rond kunt kijken. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.
  • Nieuwe activiteiten voor de Workshop 
    • PlayMais: kleine knutselaars zijn enkele uurtjes zoet met dit natuurlijk en veilig product. Van kasteel tot prinses, met PlayMais kunnen ze alles knutselen.
    • Baby Vroege-Vogel-Zwemmen: speciaal voor baby’s opent de Aqua Mundo vroeger. Zo genieten ze in alle rust van het warme water.
Bron: Center Parcs